Cat Litter Box Cabinets for Sale
  1. Black and White
    Black and White
  1. Black and White
    Black and White
    1. Mid-Century Cabinet  $225
      Mid-Century Cabinet $225
    2. Top Drawer for supplies (right or left entry - no cut yet.)
      Top Drawer for supplies (right or left entry - no cut yet.)
    3. Mid-century - $175  Bottom & center drawers for  litter box. Top drawer for supplies
      Mid-century - $175 Bottom & center drawers for litter box. Top drawer for supplies
    1. Birds Eye Maple Chest  $175 (still in works - patch pieces in veneer - but pretty!)
      Birds Eye Maple Chest $175 (still in works - patch pieces in veneer - but pretty!)
    2. Wooden cabinet $125 - front access for cleaning litter box
      Wooden cabinet $125 - front access for cleaning litter box
    3. Pretty wood top!
      Pretty wood top!
    4. Mid-Century Bottom 2 drawers litter box $225
      Mid-Century Bottom 2 drawers litter box $225
    5. Turquoise $150 Two drawer converted to one for easy scooping
      Turquoise $150 Two drawer converted to one for easy scooping
    6. Large dresser $175 (Work in process!) White shabby chic.   Round mirror available
      Large dresser $175 (Work in process!) White shabby chic. Round mirror available
    1. SOLD - Small End Table Style $175
      SOLD - Small End Table Style $175
    2. SOLD - Small End Table/Night Stand Style $255
      SOLD - Small End Table/Night Stand Style $255
    3. Octagon Style $95
      Octagon Style $95
    4. SOLD - White 3 Drawer Cabinet  $250
      SOLD - White 3 Drawer Cabinet $250
    5. SOLD - Black Trunk with Silver
      SOLD - Black Trunk with Silver
    6. SOLD - Wooden Cedar Chest
      SOLD - Wooden Cedar Chest
    7. Small White Front Opening LItter Box $150
      Small White Front Opening LItter Box $150
    Available Units
    Order Now
    Sold Cabinets for Ideas!  Tell us what size and style you are looking for ....
    1. SOLD -  Lacquer Unit
      SOLD - Lacquer Unit
    2. SOLD - Black Trunk
      SOLD - Black Trunk
    3. SOLD - Gray/Blue Cabinet
      SOLD - Gray/Blue Cabinet
    4. SOLD - Silver Cabinet
      SOLD - Silver Cabinet
    5. SOLD - Yellow Octagon
      SOLD - Yellow Octagon
    6. Avaiable still - in Red!
      Avaiable still - in Red!
    7. Red Septagon End Table
      Red Septagon End Table
    Creating unique cabinets to hide your kitty's litter box.  We source items that would otherwise get thrown away and upcycle the cabinets and boxes to create one-of-a-kind Cat Litter Box Furniture.   We have on display some of the cabinets we have for sale in Available Now and we have examples of past cabinets that have been sold to give you an idea of what we can make for you. 
    1. Yellow
      Yellow
    2. Yellow
      Yellow
    3. Yellow
      Yellow